OSMANİYE / KADİRLİ - 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Kas

Okul müdürümüz Muzaffer LOĞOĞLU eTwinning Projesi kapsamında İspanya Granada gezisine katılarak okulumuzu temsil etti.

Eyl

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Eğitimi Projesi kapsamında 5. Sınıf öğrencilerimize 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında seviye belirleme sınavı uygulandı.

Haz

Okulumuzda bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz geleneksel 4. sınıflar arası ödüllü Bilge Çocuk Seviye Belirleme sınavımızın ödül törenini gerçekleştirdik.

Haz

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Öğretmen Akreditasyon Programı çerçevesinde Yunanistan’ın Arta şehrindeki eğitim çalışmalarına katılan okulumuz okul öncesi öğretmeni Hilal Kadıoğlu çalışmasını tamamladı. Hem eğitim açısından hem kültürel açıdan önemli deneyimler kazanan öğretmenimiz, deneyimlerini okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile paylaştı.