OSMANİYE / KADİRLİ - 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu

15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu

Kurtuluş Mahallesi Hasan Dede Caddesi No 120A/1 Kadirli OSMANİYE
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu olarak kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, araştıran, sorgulayan bilimsel veriler ışığında ilerlemeyi şiar edinmiş, ç evreye duyarlı kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan, tüm değerleri hisseden yaşayan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı ilgi istidatları çerçevesinde İNSAN yetiştirmektir.
Başarılar
“Genç Sada Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında (Erkek) 6. Bölge Birinciliği, Genç Sada Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında (Erkek) İl Birinciliği, “Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında (Kız) İl İkinciliği, “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında (Erkek)” İl Üçüncülüğü ve “Genç Sesler Musiki Yarışmasında İmam Hatip Ortaokulları kategorisinde“ İl İkinciliği başarılarımız mevcuttur.
Yatakhane Koğuşu :1
KLİMA
İNGİLİZCE - ARAPÇA
Şehir içi dolmuş